Airco storing

Heeft uw airco een storing of werkt hij niet meer optimaal?

Dan wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben. Onze monteurs zorgen ervoor dat uw airco het binnen no time weer doet. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Direct met ons in contact komen?

Step 1 of 2
Selected Value: 0
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.

Waarom uw airco storing laten maken door Airco Innovatie?

Bij airco Innovatie hebben we al meer dan 20 jaar ervaring en werken we uitsluitend met gecertificeerde monteurs. Zo bent u altijd verzekerd van de beste service en het beste onderhoud.

+20 jaar ervaring

Al meer dan 20 jaar zijn wij de airco specialist van Nederland.

F-gassen Gecertificeerd

Al onze monteurs zijn gecertificeerd. Hiermee voldoen we aan de wet- en regelgeving conform de geldende F-Gassenverordening.

Snel schakelen

Last van een storing bij uw airco? Dat wilt u natuurlijk meteen opgelost hebben. U ontvangt daarom altijd binnen 24 uur een reactie.
Snelle service

Direct geholpen bij uw airco storing

Heeft uw airco een storing waar u zelf niet uit komt? Dit kan verschillende oorzaken hebben en soms is het niet mogelijk om dit zelf op te lossen. Bij Airco innovatie staan wij voor u klaar en helpen wij u direct bij een storing of bij het onderhouden van uw airco. Onze monteurs zijn gecertificeerd, hebben ruime ervaring en zoeken altijd naar de beste oplossing die past bij uw situatie. Met de service van airco innovatie kunt u zo weer genieten van een optimaal werkende airco en een aangename binnentemperatuur.

Een lange levensduur met jaarlijks onderhoud

Heeft u een airco laten installeren en wilt u hier zo lang mogelijk storingsvrij van kunnen genieten? Dan is het belangrijk om uw airco regelmatig te onderhouden. Met het onderhoudscontract van Airco Innovatie komen onze monteurs 1 keer per jaar langs voor een onderhoudsbeurt. Zo weet u zeker dat uw airco altijd efficiënt blijft werken en wordt de lange levensduur van uw airco gewaarborgd.

Onze merken

Wij werken alleen met kwaliteit airconditioning merken.

Voorkom een storing van uw airco

Om zo lang mogelijk van uw airco te kunnen blijven genieten is het belangrijk dat u uw airco regelmatig laat controleren en onderhouden. Zo kunt u storingen voorkomen en de levensduur van uw airco verlengen. U komt niet ineens voor verassingen te staan en kunt altijd genieten van een optimaal werkende airco. Voorkomen is immers beter dan genezen. Met het onderhoudscontract van Airco innovatie bent u altijd verzekerd van de beste service en jaarlijks onderhoud van uw airco.

Onderhoud en storing

Heeft u een storing met uw airco? Dan wilt u natuurlijk dat deze zo snel mogelijk opgelost wordt. De nazorg van uw airco is net zo belangrijk als de installatie. Met een onderhoudscontract bent u altijd verzekerd van een snelle service wanneer u een storing heeft. Onze monteurs zorgen ervoor dat u jarenlang optimaal kunt genieten van een effectieve airco.

Wilt u altijd verzekerd zijn van een goed werkende airco?

Door uw airco regelmatig te onderhouden bent u altijd verzekerd van een goed werkende airco. Voorkom een storing en laat uw airco jaarlijks onderhouden door Airco Innovatie.

* Binnen 2 minuten weet u welke airco geschikt is.

Met een airco specialist spreken?

Wilt u een adviseur spreken? Vul dan ons contactformulier in. Op werkdagen heeft u binnen 24 uur reactie. U kunt ook een e-mail sturen naar info@aircoinnovatie.nl. Liever direct contact? Bel ons op op 036 - 785 61 72.

"Koelen of verwarmen? Wij adviseren u graag op het gebied van klimaatbeheersing in uw woning of op kantoor."

Mike

Accountmanager, Airco Innovatie

Waarom een airco kopen bij Airco Innovatie?

Bekijk waarom al +500 klanten u zijn voorgegaan.

Uitstekend bedrijf. Betrouwbare installateur met heel goede apparatuur. Eindelijk eens een bedrijf die doet wat ...
Lees meer
Camiel Hofstee
Uitstekend bedrijf. Betrouwbare installateur met heel goede apparatuur. Eindelijk eens een bedrijf die doet wat het beloofd. Aanrader.
Camiel Hofstee
Zeer tevreden, goede apparatuur en met advies welke airco het beste geschikt is voor mijn ...
Lees meer
Niels De vries
Zeer tevreden, goede apparatuur en met advies welke airco het beste geschikt is voor mijn situatie. Snelle en nette installatie en ook uitleg over het gebruik en onderhoud. Dit is nu al mijn derde huis waar ik een airconditioning door Airco Innovatie heb laten installeren en alle keren werkt het zonder problemen.
Niels De vries
Een bedrijf met goede service en wat zijn afspraken ook werkelijk nakomt. Keurige manier van ...
Lees meer
Ron van Walsteijn
Een bedrijf met goede service en wat zijn afspraken ook werkelijk nakomt. Keurige manier van werken en denken met je mee. Fijne omgang in alles en weten waar ze het over hebben. Ruimen na de klus netjes de boel op en gaan voorzichtig met je spullen om. De installatie gaat zoals het behoort te gaan en voldoet aan alle normen. Ik kan alleen maar zeggen...en dikke 10+. Eindelijk mensen die weten waar ze het over hebben in hun vak.
Ron van Walsteijn

Waarom een airco kopen bij Airco Innovatie?

Bekijk waarom al +500 klanten u zijn voorgegaan.

+20 jaar ervaring

Al meer dan 20 jaar zijn wij de airco specialist van Nederland.

F-gassen Gecertificeerd

Al onze monteurs zijn gecertificeerd. Hiermee voldoen we aan de wet- en regelgeving conform de geldende F-Gassenverordening.

Snel schakelen

Uw woning of pand koelen? Dat wilt u het liefst zo snel mogelijk. U ontvangt daarom binnen 24 uur een reactie.

Gratis situatie bezichtiging

Onze specialisten doen altijd een vrijblijvende situatie bezichtiging. Zo komt niemand voor verrassingen te staan!

Kwalitatieve oplossing

Altijd een oplossing voor uw situatie. Uw airco wordt netjes geïnstalleerd, is van hoge kwaliteit en fraai vormgegeven.

Onderhoud & Service

De zorg van uw Airco houdt niet op bij de installatie van de apparatuur. Onderhoud & Service staan bij ons hoog in het vaandel!

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over een storing van uw airco? Bekijk hier de veelgestelde vragen en ontdek of uw vraag al beantwoord is.

Wat kunnen oorzaken zijn voor een storing van mijn airco?
Een storing kan komen door verschillende oorzaken zoals slechte installatie, weinig of geen onderhoud, vervuiling of een verstopping.
Hoe vaak moet ik mijn airco laten onderhouden?
U kunt het beste elk jaar uw airco laten controleren en onderhouden. Dit voorkomt storingen, bacteriën en zorgt voor een goede zuivere luchtdoorvoer. Hierdoor kunt u optimaal en langdurig gebruik blijven maken van uw airco.
Wat houdt het onderhoudscontract in?
Met het onderhoudscontract komt er jaarlijks een monteur bij u langs voor het controleren van uw airco en het onderhoud. Met goed onderhoudt kunt u de levensduur van uw airco verlengen, waardoor de airco veel langer mee gaat. Daarnaast bent u met het onderhoudscontract verzekerd van snelle service wanneer uw airco een storing heeft.

Wilt u uw storing direct opgelost hebben?

Laat uw airco controleren door airco innovatie, dan zoeken onze monteurs meteen een oplossing. Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan helpen we u graag verder.