Airco stuk

Is je airco stuk of heb je problemen met je airco? Jij wilt natuurlijk zo snel mogelijk weer kunnen genieten van jouw airco. Ontdek hier wat jij kan doen.
Wist je dat? Je kunt al 20 jaar lang terecht bij Airco Innovatie. Heeft uw airco een storing of werkt hij niet meer optimaal? Dan wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben. Onze monteurs zorgen ervoor dat uw airco het binnen no time weer doet. Kunnen we u ergens bij helpen? Dan spreken we u graag persoonlijk.
Arjan

Hoofdmonteur, Airco Innovatie

Airco stuk

Hoe weet ik wat stuk is met airco?

Soms is het moeilijk om te achterhalen waardoor je airco stuk is en wat je hierbij kunt doen. Wanneer je airco stuk is en bijvoorbeeld niet meer aan gaat of geen koude lucht meer blaast kan dit verschillende oorzaken en oplossingen hebben. Om te voorkomen dat je airco stuk gaat is het slim om je airco regelmatig te laten onderhouden. Zo voorkom je problemen en kun je de levensduur van je airco verlengen. Gaat je airco dan alsnog een keertje kapot, dan kun je het het beste laten controleren en repareren door een ervaren monteur.

Voorkom storingen

Wilt u altijd verzekerd zijn van een goed werkende airco?

Door uw airco regelmatig te onderhouden bent u altijd verzekerd van een goed werkende airco. Voorkom een storing en laat uw airco jaarlijks onderhouden door Airco Innovatie.

Al een storing? Storing melden ›

Airco compressor stuk

Als de compressor van je airco stuk is, kan dit leiden tot het falen van het hele systeem. De compressor is verantwoordelijk voor het pompen van koelmiddel en het creëren van koeling. Een een airco pomp die stuk is kan komen door slijtage, oververhitting of elektrische problemen. In de meeste gevallen is het raadzaam om een professionele airco monteur te raadplegen om het probleem te beoordelen en de beste oplossing te bieden, zoals het vervangen van de compressor of het overwegen van een nieuw airconditioningsysteem.

Airco condensor stuk

Als de condensor van je airconditioner stuk is, kan dit leiden tot een verminderde koelprestatie. De condensor is verantwoordelijk voor het afvoeren van warmte naar buiten en het koelen van het koelmiddel. Een veelvoorkomende oorzaak waardoor de condensor niet meer goed werkt is door vervuiling of verstopping. Zorg dat je de condensor regelmatig reinigt om te voorkomen dat deze beschadigd wordt. Om te achterhalen om de condensor stuk is of niet kun je hier het beste een professional naar laten kijken. Afhankelijk van de ernst van de schade kan de technicus mogelijk de condensor repareren of moet deze worden vervangen.

Airco stuk of bijvullen

Vaak wordt er gedacht dat de airco stuk is maar moet deze simpelweg gewoon bijgevuld worden. Het kan zijn dat het koelmiddel niet meer voldoende is waardoor het lijkt alsof de airco niet meer goed werkt en geen koude lucht meer blaast. Om te weten of je de airco moet bijvullen of bijvoorbeeld de condensor stuk is kun je het beste een airco specialist hier naar laten kijken. Je moet het koelmiddel altijd laten bijvullen door een ervaren monteur.

Snel schakelen

Wilt u uw storing direct opgelost hebben?

Laat uw airco controleren door airco innovatie, dan zoeken onze monteurs meteen een oplossing.

Airco stuk kosten

De kosten voor een kapotte airco zijn afhankelijk van verschillende factoren en de ernst van de schade. Het kan zijn dat je een onderdeel moet vervangen zoals wanneer de airco pomp stuk is waardoor de kosten redelijk kunnen oplopen. Maar het kan ook zijn dat er bijvoorbeeld een storing is, waardoor de kosten voor het repareren van de airco een stuk lager zullen zijn. Door je airco regelmatig te laten controleren kun je voorkomen dat de airco ineens kapot gaat en hoge kosten voorkomen.

Airco onderhouden bij Airco innovatie

Wil jij altijd optimaal kunnen genieten van je airco en niet ineens voor verassingen komen te staan? Met het jaarlijks onderhoud van Airco Innovatie voorkom jij grote schade en kun je de levensduur van je airco verlengen. Bij Airco Innovatie zijn we al ruim 20 jaar gespecialiseerd in airconditioning en bieden jouw altijd de beste service. Onze monteurs staan voor jou klaar en helpen jou met zowel storingen als het beste onderhoud. direct hulp nodig bijeen kapotte airco of problemen in de toekomst voorkomen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Airco storing verhelpen?

Bij airco Innovatie hebben we al meer dan 20 jaar ervaring en werken we uitsluitend met gecertificeerde monteurs. Zo bent u altijd verzekerd van de beste service en het beste onderhoud.
+20 jaar ervaring
F-gassen Gecertificeerd
Snel schakelen

Storing melden

Heb je een storing waar je snel vanaf wilt?

Meldt je storing. Dan komen wij je helpen.